fbpx

Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage | 4.8 på Trustpilot Girl in a jacket | Nem betaling med Girl in a jacket

Laesoe studio logo sort
Udsalg på sølv

Viser alle 54 resultater

Farvel til sølvsmykker

Jeg har truffet den spændende beslutning om at udgå min kollektion af sølv smykker fra min webshop.  Mens sølvsmykker altid har været en elsket del af vores sortiment, ønsker jeg at fokusere min opmærksomhed og lidenskab på vores eksklusive smykker i 28 karat guldbelægning, som jeg er blevet forelsket i.

Selvom vi siger farvel til vores sølv smykker, vil jeg altid værdsætte det bidrag, de har givet til vores brand og vores kunders glæde. Hvert sølvsmykke, vi har haft æren af at skabe, har været en del af mange særlige øjeblikke og minder, og for det vil jeg altid være taknemmelig.

Mens vi ser fremad mod nye eventyr med vores guldbelagte smykker, vil vores sølv smykker altid have en særlig plads i vores hjerte. Jeg håber, at I vil tage denne mulighed for at få fat i jeres yndlings sølv smykker, før de forsvinder fra vores sortiment for evigt.

Tak for jeres fortsatte støtte og tillid til vores brand. Jeg glæder mig til at dele vores spændende rejse med vores guldbelagte smykker med jer alle.