Dansk design    Fri fragt ved køb over 500,-  • Personlig kundeservice

Dansk design • Fri fragt ved køb over 500,- • Personlig kundeservice

SINGLE ANNA ØRESTIKKER SØLV

kr. 275,00

Den enestående single Anna ørestikker, som er perfekt at mixe og matche med andre af vores smukke øreringe.

Du skal vælge om øreringen skal være til venstre eller højre øre, så vi pakker den rigtige hvis det har betydning for øreringen.

Anna er udført i sterling sølv med en smuk lille ferskvandsperle i midten, men hvis du ønsker den i 18 karat guldbelagt messing og kan du finde den her: SINGLE ANNA ØRESTIKKER GULDBELAGT

Du kan bestille 2 hvis du ønsker et par, eller gå til ANNA ØRESTIKKERE hvor du kan bestille som par – prisen er den samme.

Anna ørestikkere er de smukkeste øreringe med en lille ferskvandsperle i midten.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Find inspiration til dit look på billederne nedenfor eller følg vores univers på Facebook og Instagram

Spar 20% på første køb

Skriv din mail her og få en rabatkode tilsendt på 20% til dit første køb. Du vil desuden være den første til at få gode tilbud. Jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte.