Dansk design    Fri fragt ved køb over 500,-  • Personlig kundeservice

Dansk design • Fri fragt ved køb over 500,- • Personlig kundeservice

SINGLE ANNIE HOOP GULDBELAGT

kr. 325,00

Den smukke Annie hoop som single, så du kan mixe og matche som du vil.

Du skal vælge om øreringen skal være til venstre eller højre øre, så vi pakker den rigtige hvis det har betydning for øreringen.

Annie hoop er udført i 18 karat guldbelagt messing, men du kan også finde den i sølv her: SINGLE ANNIE HOOPS SØLV

Du kan bestille 2 hvis du ønsker et par, eller gå til ANNIE HOOPS hvor du kan bestille som par – prisen er den samme.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker til kvinder. Vi har altid den nyeste mode for øje men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil. Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre. Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke. Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Spar 20% på første køb

Skriv din mail her og få en rabatkode tilsendt på 20% til dit første køb. Du vil desuden være den første til at få gode tilbud. Jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte.