Dansk design    Fri fragt ved køb over 500,-  • Personlig kundeservice

Dansk design • Fri fragt ved køb over 500,- • Personlig kundeservice

SINGLE ASTRID ØRERING SØLV

kr. 300,00

Single Astrid ørering i sterling sølv, så du kan mixe og matche som du vil.

Du skal vælge om øreringen skal være til venstre eller højre øre, så vi pakker den rigtige hvis det har betydning for øreringen.

Astrid øreringen er udført i sterling sølv, men du kan også finde den i 18 karat guldbelagt messing her: SINGLE ASTRID ØRERING GULDBELAGT

Du kan bestille 2 hvis du ønsker et par, eller gå til ASTRID ØRERINGE hvor du kan bestille som par – prisen er den samme.

Astrid øreringe er designet ud fra billedet af en let sommerregn.

Kæderne hænger forsigtigt og bevæger sig, hvilket giver et virkelig flot og dynamisk look.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Spar 20% på første køb

Skriv din mail her og få en rabatkode tilsendt på 20% til dit første køb. Du vil desuden være den første til at få gode tilbud. Jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte.