fbpx

Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage | 4.8 på Trustpilot Girl in a jacket | Nem betaling med Girl in a jacket

Laesoe studio logo sort

LAESOE STUDIO: SMYKKER MED SJÆL OG BETYDNING

Jeg startede Læsøe Studio i 2021 efter at have boet på Læsø i et par år. Mit eventyr på øen, hvor jeg flyttede fra Frederikshavn sammen med min familie for at prøve ø-livet, har været en dybt inspirerende rejse. Selvom vi nu er tilbage på fastlandet i hverdagen, er min virksomhed fortsat forankret på Læsø, hvor vi har et smukt hus midt i skoven. Det er her, i skovens ro, at jeg skaber de fleste af mine designs. Fra Frederikshavn, på klare dage, kan jeg se til Læsø, og det giver mig en perfekt balance mellem byens puls og øens fredfyldte natur. Denne kombination er min kilde til konstant ro og inspiration.

Jeg bliver inspireret af relationer, oplevelser og naturen – jeg elsker balancen mellem slow living og et liv med fuld fart. Gennem årene har jeg lært at lytte til min egen intuition, et skridt der blev nødvendigt på grund af samfundets pres og mit eget forfærdelige selvbillede. Min mission med Læsøe Studio er at skabe et univers, der kan inspirere andre kvinder til at elske sig selv og skinne på deres egen måde.

Ved siden af min virksomhed arbejder jeg som sygeplejerske, og her møder jeg så mange fantastiske mennesker, der inspirerer mig med deres liv, energi og historier. Mine designs er altid opkaldt og inspireret af kraftfulde kvinder, jeg møder på min vej. Jeg elsker at fremhæve andre kvinders styrker og sårbarheder, fordi jeg synes, det er uendeligt smukt, når vi kan spejle os i hinanden.

Når du bærer et smykke fra Læsøe Studio, bærer du ikke bare et smykke, men en historie – en historie om styrke, skønhed og den unikke forbindelse mellem mennesker og natur. Jeg håber, at mine designs vil bringe dig lige så meget glæde og inspiration, som de har bragt mig i deres skabelse. Velkommen til Læsøe Studio, hvor hvert smykke er skabt med kærlighed og en dyb respekt for de kvinder, der inspirerer os alle.

 

DESIGNER OG STIFTER SANDIE GRANDT

B7D233A3 F906 4F38 8D65 749B42AE6DEF
IMG 8217 scaled

HVERT DESIGN FRA LAESOE STUDIO ER SKABT MED KÆRLIGHED OG OMTANKE

Hvert eneste design fra Laesoe Studio er håndlavet og gennemtænkt. Jeg producerer kun et lille antal af hvert smykke, fordi særlige ting ikke kommer i overflod. Jeg har ikke et fast antal kollektioner om året, fordi jeg kun designer, når jeg har noget på hjertet. Alle mine samarbejdspartnere er nøje udvalgt med en ideologi om kun at arbejde sammen med gode og inspirerende mennesker.

Jeg er en kæmpe fortaler for normale og positive kropsbilleder og er meget bevidst om, hvilken effekt sociale medier har på kvinder. Derfor redigerer og manipulerer jeg ikke mine billeder eller mit Læsøe Studio-univers. På billeder bruger jeg primært mig selv, mine veninder og andre mennesker, som jeg synes understøtter ideen om, at det er vigtigt at være sig selv og acceptere sig selv (og andre). Jeg bruger ikke betalte influencere og samarbejdspartnere, men inspirerende kvinder, der har noget på hjertet, som jeg synes er vigtigt. Jeg elsker at samarbejde med andre kvinder, der også laver det, de brænder for, og jeg håber, vi kan inspirere andre kvinder i processen.

Mine designs er aldrig en afspejling af nutidens tendenser, men snarere en umiddelbar refleksion af det, der er vigtigt for mig: nemlig energi, mening og kærlighed. Jeg designer altid med et håb om, at det færdige resultat minder modtageren om deres egen smukke livshistorie.

Hos Laesoe Studio ønsker jeg at skabe designs, der inspirerer dig til at være den, du er, og ikke den, som nogen andre synes, du burde være. Hvert smykke er en hyldest til autenticitet og personlig styrke, og jeg håber, at mine kreationer kan bringe dig lige så meget glæde og inspiration, som de har bragt mig i deres skabelse. Ved at støtte Læsøe Studio støtter du en vision om skønhed, mening og kærlighed, som jeg glæder mig til at dele med dig.