Laesoe Studio

,Jeg startede Laesoe studio i 2020 efter jeg havde boet på Læsø i et par år sammen med min familie. Vi flyttede til Læsø for at prøve Ø-livet af og selvom vi fandt tilbage til storbylivet i Aalborg, har det inspireret mig til at gå egne veje, leve efter min intuition og kun beskæftige mig med det der giver mig energi. Jeg elsker at være kreativ og bruger det som en måde at få bearbejdet og kommunikeret alle mine tanker og følelser.

Jeg bliver inspireret af relationer, oplevelser og naturen – jeg elsker balancen mellem slow living og et liv med fuld fart. Jeg har selv haft rigtig svært ved at høre hvad jeg selv ville, fordi samfundets idealer og mit forfærdelige selvbillede larmede for meget. Derfor er det min mission at skabe et univers der kan inspirere andre kvinder til at elske sig selv og blomstre som de selv ønsker.

Jeg elsker at se andre kvinder stå stærkt i dem selv, deres krop og deres sind – derfor er min mission at inspirere andre kvinder til at blomstre og at arbejde med mit eget selvbillede i processen.

Mine designs er altid opkaldt og inspireret af skønne kvinder jeg møder på min vej. Jeg elsker at fremhæve andre kvinders styrker og svagheder, fordi jeg synes det er så uendeligt smukt når vi kan spejle os i hinanden.

 

Designer og stifter Sandie Grandt

6021DCE5 D22B 42B4 A3A7 8C02ECF5F7B5
B7D233A3 F906 4F38 8D65 749B42AE6DEF
7F43575F D60B 4D9A 975C BF6DEF0D9466
630AD4EA F6AB 4BBC 9379 85B1A9D041F4

Laesoe studion – Virksomhed
med en mission

Hvert et Laesoe studio design er håndlavet og gennemtænkt. Der produceres kun et lille antal af hvert design og hver eneste forhandler er nøje udvalgt med ideologien om kun at arbejde sammen med gode og inspirerende mennesker.

Jeg er kæmpe fortaler for normale og positive kropsbilleder – og er super bevidst om hvilken effekt sociale medier har på kvinder. Derfor redigerer og manipulerer jeg ikke mine billeder eller mit Laesoe studio univers. På billeder bruger jeg primært mig selv, mine veninder og andre mennesker som jeg synes understøtter handling i forhold til ideologien om at det er vigtigt at være sig selv og at acceptere sig selv (og andre). Jeg bruger ikke betalte influencere og samarbejdspartnere, men inspirerende kvinder der har noget på hjertet som jeg synes er vigtigt. Jeg elsker at samarbejde med andre inspirerende kvinder der også laver det de brænder for og inspirerer andre kvinder i processen.

Mine Laesoe studio design er ikke en afspejling af nutidens tendenser, men mere en umiddelbar reflektion af det der er vigtigt for mig: nemlig relationer, mening og kærlighed. Jeg designer altid med et håb om at det færdige resultat minder mine kunder om at de er fantastiske som de er og bare skal blomstre i sig selv. 

Jeg ønsker at lave designs der inspirerer den du er og ikke hvem nogen synes du burde være

Smykker med kant

Nogle af mine smykker er markante og fulde af styrke. De er inspireret af modet til at være sig selv, uden at tænke på om andre synes det er for lidt eller for meget. Andre er mindre og mere subtile, men stadig fyldt med budskab og mening.

IMG 2313