fbpx

Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage | 4.8 på Trustpilot Girl in a jacket | Nem betaling med Girl in a jacket

Laesoe studio logo sort

LAESOE STUDIO

Jeg startede Laesoe Studio i 2021 efter jeg havde boet på Læsø i et par år. Jeg flyttede fra Frederikshavn til Læsø, for at prøve Ø-livet af sammen med min familie. Selvom vi har fundet tilbage til fastlandet i hverdagen, har det inspireret mig til at gå egne veje, leve efter min intuition og kun beskæftige mig med det der giver mig energi. Min virksomhed er fortsat forankret på Læsø hvor vi har et smukt hus midt i skoven, og jeg laver de fleste af mine designs i skovens ro. Jeg bor i Frederikshavn og kan på de klare dage se til Læsø, det er en perfekt kombination for mig fordi jeg altid har adgang til ro og inspiration.

Jeg bliver inspireret af relationer, oplevelser og naturen – jeg elsker balancen mellem slow living og et liv med fuld fart. Jeg har selv haft rigtig svært ved at høre hvad jeg selv ville, fordi samfundets idealer og mit forfærdelige selvbillede larmede for meget. Derfor er det min mission at skabe et univers der kan inspirere andre kvinder til at elske sig selv og skinne på deres egen måde.

Jeg elsker at se andre kvinder stå stærkt i dem selv, deres krop og deres sind – derfor er min mission at inspirere andre kvinder til at blomstre og at arbejde med mit eget selvbillede i processen.

Mine designs er altid opkaldt og inspireret af kraftfulde kvinder jeg møder på min vej. Jeg elsker at fremhæve andre kvinders styrker og sårbarhed, fordi jeg synes det er så uendeligt smukt når vi kan spejle os i hinanden.

 

DESIGNER OG STIFTER SANDIE GRANDT

B7D233A3 F906 4F38 8D65 749B42AE6DEF
IMG 8217 scaled

LAESOE STUDIO – VIRKSOMHED MED EN MISSION

Hvert et Laesoe Studio design er håndlavet og gennemtænkt. Der produceres kun et lille antal af hver samarbejdspartner er nøje udvalgt med ideologien om kun at arbejde sammen med gode og inspirerende mennesker.

Jeg er kæmpe fortaler for normale og positive kropsbilleder – og er super bevidst om hvilken effekt sociale medier har på kvinder. Derfor redigerer og manipulerer jeg ikke mine billeder eller mit Laesoe studio univers. På billeder bruger jeg primært mig selv, mine veninder og andre mennesker som jeg synes understøtter handling i forhold til ideologien om at det er vigtigt at være sig selv og at acceptere sig selv (og andre). Jeg bruger ikke betalte influencere og samarbejdspartnere, men inspirerende kvinder der har noget på hjertet som jeg synes er vigtigt. Jeg elsker at samarbejde med andre kvinder der også laver det de brænder for og håber vi kan inspirerer andre kvinder i processen.

Mine designs er aldrig en afspejling af nutidens tendenser, men mere en umiddelbar reflektion af det der er vigtigt for mig: nemlig energi, mening og kærlighed. Jeg designer altid med et håb om at det færdige resultat minder mine kunder om at de er kraftfulde som de er og bare skal skinne i sig selv.

Jeg ønsker at lave designs der inspirerer den du er og ikke hvem nogen synes du burde være.