MOR OG DATTER HALSKÆDER RONELLA SÆT

kr. 850,00

Fine Mor og datter halskæder – den perfekte måde at vise omverdenen jeres sammenhørighed på.

Ronella kæderne er med de smukkeste havfruehaler og symboliserer at mor og datter altid hører sammen – uanset hvor de befinder sig.

Vælg om du ønsker kæderne i Sterling sølv eller 18 karat guldbelagt messing.

Den lille kæde er 38 cm og den store er 48 cm lang.

Du kan tilkøbe flere af de korte kæder, hvis der er flere døtre.

De fine mor og datter halskæder er en del af min kollektion til små og store kvinder.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke accessories og smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker og accessories til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre. Vi har forskellige accessories til håret – fx. hårklemmer, hårbøjler, scrunchies og clips.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Find inspiration til dit look på billederne nedenfor eller følg vores univers på Facebook og Instagram

Spar 20% på første køb

Skriv din mail her og få en rabatkode tilsendt på 20% til dit første køb. Du vil desuden være den første til at få gode tilbud. Jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte.