fbpx

Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage | 4.8 på Trustpilot Girl in a jacket | Nem betaling med Girl in a jacket

Laesoe studio logo sort

ARTEMIS STORE HOOPS

600,00 kr.

Mix med dette produkt: 

Artemis Store Hoops

Unikke store guld hoops, der sidder smukt i øret – perfekt hvis du vil tiltrække opmærksomhed.
Øreringene er lavet med inspiration fra det helt fantastiske fugleliv på Læsø. Fjeren er designet ud fra en halefjer der blev fundet på Himmerigvejen – måske fra en af de musvåger der yngler i skoven. At fjeren er lavet til en ring, og er symbol på at livet på en eller anden måde går i ring, uden at det  nødvendigvis bliver det samme år efter år.
Materiale: Du kan vælge sterling sølv eller 18 karat guldbelagt messing.
Øreringene leveres som et sæt.
Find inspiration til dit look på billederne nedenfor eller følg vores univers på Facebook og Instagram

Husk at jeg har Danmarks (måske) mest personlige kundeservice og at du altid kan ringe eller skrive direkte til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også finde svarene på mange af dine spørgsmål nederst på siden.

Jeg giver fri fragt hvis du handler for over 500 kroner og hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev i min pop-up her på siden, så får du 20% på din første ordre.

Artemis store hoops er en klar favorit!

Du kan både vælge de smukke hoops i klassisk sterling sølv eller i 18 karat guldbelagt messing, som holder den gyldne farve selvom den tykke forgyldning bliver slidt med årene.

Mine sterling sølv smykker er stemplet med 925, som er det faglige stempel for sterling sølv. Dette stemplet må jeg bruge, da jeg er medlem af dansk ædelmetalkontrol. Alle mine smykker har foruden det faglige stempel, mit personlige navnestempel BYL indeni, som er registreret af dansk ædelmetalkontrol.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke accessories og smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker og accessories til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje, men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre. Vi har forskellige accessories til håret – fx. hårklemmer, hårbøjler, scrunchies og clips.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Fri fragt over 399,-
Bestil med GLS inden kl14.00 så bestræber vi os på at levere den dagen efter. Du kan forvente 1-2 dages levering – vi leverer også om lørdagen.

Burd samme-dags-levering inden kl13.00 & få leveret i tidsrummet 18-22.

Levering koster fra 25,-

Gratis ombytning
Via vores ombytningsportal får du 1 gratis ombytning, nemt og hurtigt.

14 dages fuld returret