fbpx

Ordre afsendes indenfor 1-2 hverdage | 4.8 på Trustpilot Girl in a jacket | Nem betaling med Girl in a jacket

Laesoe studio logo sort
Tilbud

BLOMSTERTEGN FEBRUAR FØDSELSBLOMST SØLV

Original price was: 650,00 kr..Current price is: 250,00 kr..

Mix med dette produkt: 

FEBRUAR FØDSELSBLOMST SØLV

Jeg elsker blomster og har ladet mig inspirere af det victorianske blomstersprog. Ligesom stjernetegn, er blomsterne symbol for den måned vi er født i. Jeg har givet kollektionen af fødselsblomster mit eget personlige præg, så hver blomst smukt findes i Danmark i den måned den symboliserer.

Blomstertegnet for februar måned er krokus – fordi det altid er den første farverige blomst der titter frem af frosten og fordi jeg elsker at se på farvestrålende krokus der mangfoldigt står i klynger og ser forårsagtige ud, på trods af frost og sne.

Kædens længde er 48 cm + plus 5 cm forlænger så du selv kan tilpasse længden.

Materiale: Du kan vælge sterling sølv eller 18 karat guldbelagt messing.

Vælg blomsten fra den måned du er født eller vælg en blomst med en personlig betydning for dig. Min personlige yndlingsblomst er kornblomsten, fordi den minder mig om min elskede farmor. Den finder du her: BLOMSTERTEGN AUGUST

Find inspiration til dit look på billederne nedenfor eller følg vores univers på Facebook og Instagram

Husk at jeg har Danmarks (måske) mest personlige kundeservice og at du altid kan ringe eller skrive direkte til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også finde svarene på mange af dine spørgsmål nederst på siden.

Jeg giver fri fragt hvis du handler for over 500 kroner og hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev i min pop-up her på siden, så får du 20% på din første ordre.

Februar fødselsblomst sølv er blomstertegnet til dig der er født i februar måned. De fine og feminine halskæder tager dig med på en rejse igennem årets gang og har en smuk og skinnende finish. Medaljonens ene side er prydet med en smuk håndtegnet vintergæk, som er præget i. Så fint!

Der findes 12 forskellige blomstertegn og du kan vælge blomsten fra den måned du er født i – eller bare vælge en blomst der har en særlig betydning for dig.

Kæden måler 38 cm, og har 5 cm forlængerkæde, så den kan justeres i forskellige længder så du kan kombinere den med flere halskæder. Månedsblomsten er perfekt for dig der gerne vil have et smykke med en helt særlig betydning, men også den fineste gaveidé til en du holder af.

Du kan både vælge halskæden i klassisk sterling sølv eller i 18 karat guldbelagt messing, som holder den gyldne farve selvom den tykke forgyldning bliver slidt med årene.

Mine sterling sølv smykker er stemplet med 925, som er det faglige stempel for sterling sølv. Dette stemplet må jeg bruge, da jeg er medlem af dansk ædelmetalkontrol. Alle mine smykker har foruden det faglige stempel, mit personlige navnestempel BYL indeni, som er registreret af dansk ædelmetalkontrol.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke accessories og smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker og accessories til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje, men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre. Vi har forskellige accessories til håret – fx. hårklemmer, hårbøjler, scrunchies og clips.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Fri fragt over 399,-
Bestil med GLS inden kl14.00 så bestræber vi os på at levere den dagen efter. Du kan forvente 1-2 dages levering – vi leverer også om lørdagen.

Burd samme-dags-levering inden kl13.00 & få leveret i tidsrummet 18-22.

Levering koster fra 25,-

Gratis ombytning
Via vores ombytningsportal får du 1 gratis ombytning, nemt og hurtigt.

14 dages fuld returret