Dansk design    Fri fragt ved køb over 500,-  • Personlig kundeservice

Dansk design • Fri fragt ved køb over 500,- • Personlig kundeservice

DET FEMINISTISKE DAGMARKORS

kr. 1.250,00

Det feministiske dagmarkors er min hyldest til kvinder.

Jeg har taget udgangspunkt i et almindeligt dagmarkors, men jeg synes selvfølgelig det skulle have mit eget personlige præg.

På det almindelige dagmarkors findes der een kvinde og 4 mænd på bagsiden.. Jeg har givet det et feministisk touch og placeret 5 kvinder bagpå.

Bag de fleste dedikerede mænd, står en (eller flere) skønne kvinder. Omvendt, så har de fleste stærke kvinder også en omsorgsfuld mand bag sig – derfor er det ikke givet hvilken side du vender ud af på korset.

Kæden er 40 cm lang og kan indstilles kortere eller længere

Fåes både i sterling sølv og 18 karat guldbelagt messing.

Det feministiske dagmarkors er min hyldest til kvinder.

Hos Laesoe studio finder du et stort udvalgt af de smukkeste unikke smykker. Vi fører kun vores eget brand hvor vi designer unikke smykker til kvinder.

Vi har altid den nyeste mode for øje men elsker at designe små unikke styles helt uafhængigt af andre brands. Velkommen til Laesoe studio universet, som er fyldt med smykker, mening, power og stil.

Hos Laesoe studio finder du både øreringe, ringe, halskæder, armbånd og ikke mindst single øreringe du kan mikse og matche, hvis du ønsker et unikt og personligt smykke look til dit øre.

Hos Laesoe studio finder du smykker i 925 Sterling sølv og 18K forgyldning på messing for et holdbart smykke.

Er du ude efter en gave til en kvinde der elsker smykker, er det også muligt at finde et smukt smykke hos Laesoe studio med en helt særlig betydning. Se for eksempel vores smukke skytsengel, som er den perfekte gave til en du holder af.

Find inspiration til dit look på billederne nedenfor eller følg vores univers på Facebook og Instagram

Spar 20% på første køb

Skriv din mail her og få en rabatkode tilsendt på 20% til dit første køb. Du vil desuden være den første til at få gode tilbud. Jeg skriver kun, når jeg har noget på hjerte.